Betalen

 

IdealLongLady Fashion Company biedt de mogelijkheid om te kunnen betalen met iDEAL. 

Dit houdt in dat de producten die u koopt bij LongLady Fashion Company kunt afrekenen in uw vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. iDEAL is direct te gebruiken, aanmelden bij iDEAL is niet nodig. 

De voordelen van deze betaalwijze op een rij: 

- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren 
- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken 
- Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL 
- Controle en overzicht op de betaling 
- iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank, Fortis en Rabobank. 

(bron: www.ideal.nl) 

Hoe werkt iDEAL? 

U plaatst bij ons een bestelling. Bij het afrekenen in onze webwinkel kiest u bij de betaalwijze voor de iDEAL optie. U zult vervolgens doorgeleid worden naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij informeren u dat de bestelling is betaald. 
Bezoek voor meer informatie de website van iDEAL.
 

CreditcardHet is nu ook mogelijk om met je creditcard zoals Mastercard of Visacard te betalen. Je betaalt hiervoor wel een toeslag van 3% over het totaalbedrag van de bestelling. 

 

Vooruitbetalen per bank
Wanneer je liever kiest voor vooruitbetalen dan kun je dit doen via internetbankieren, maar ook met je eigen vertrouwde overschrijvingskaarten.
Wil je vooruitbetalen per bank dan heb je de volgende gegevens nodig:

ING Bank reknr.: 4327914
IBAN: NL46INGB0004327914
BIC: INGBNL2A
LongLady Fashion Co.
Pijnacker

Vermeld altijd bij de omschrijving het ordernummer.

 

Mister Cash
 

Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een betaling via Mister Cash een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier.
 

Sofort Banking
 

SOFORT Banking (voorheen DIRECT E-banking) biedt klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.
 

PayPal

 

Voor buitenlandse klanten bieden wij het betaalsysteem PayPal. Kijk voor meer informatie op www.paypal.nl.