De leuke voordelen van lang zijn als stijlvolle vrouw

Wij leven lang én gelukkig, letterlijk en figuurlijk ;-). Lang leve de lol is ons op het lange lijf geschreven.

Vaak wordt er over de nadelen van langzijn geschreven. Maar wist je dat je als lange vrouw bijzonder veel stijlvolle voordelen hebt ten opzichte van onze kleinere fashionistas? Hieronder 10 voordelen, maar er zijn er wel 100……..

1. Je lijkt slanker

Mensen geloven vaak niet dat ik 79 kilo weeg of maat 40-42 heb. Je gewicht zit over je hele lichaam verdeeld en je ziet er niet propperig of gedrongen uit.

2. Je kleding hoeft nooit korter gemaakt te worden

Sommige dames laten hun broeken korter maken aan de onderkant. Voor ons is dat een absurde en ridicule gedachte, gezien de uitdaging die we voorheen hadden om een jeans te vinden die überhaupt lang genoeg is om over je enkels te komen. Met LongLady is dat verleden tijd! 


3. Wij spotten direct de leukste mannen

Wij hebben gelijk overzicht in de cafe’s en discotheken en zien gelijk waar de leukste LANGE mannen staan. En als je in een goede bui bent zelfs voor anderen ;-). En die leuke lange mannen vinden het heerlijk om eens op hoogte te communiceren, want ze krijgen er maar pijn in hun nek en rug van……. praten met kleine vrouwen.

4. Wij kunnen platte schoenen dragen

Veel kleine vrouwen weigeren pertinent platte schoenen te dragen en dragen daarom AL-TIJD hakken. AU au au vaak pijn dus in de voeten. Omdat ze een moord doen voor die extra centimeters.

5. Je bent een onwijze trendsetter!

Crop tops, culottes, omgeslagen mouwen: Wij lange vrouwen dragen dit al jàààààren! ;-)

6. Je kunt hakken dragen, zo hoog als je wilt

Of je dit doet, is geheel aan jezelf. Ik draag graag flinke hakken, want ik ben toch al lang (1.89). En van platte schoenen worden we echt niet kleiner. Je voelt je charmanter op high heels en ziet er veel vrouwelijker uit. Laat niemand je vertellen dat je geen hakken moet dragen ‘omdat je al zo lang bent’. Er zijn teveel mooie pumps en killerheels om je hier iets van aan te trekken.

7. Niemand kan in je kledingkast snuffelen

Heerlijk! Onze kast word NOOIT geplunderd, terwijl er wel degelijk begerig gekeken werd naar mijn trendy items. Maar ja, met lengtemaat 36 struikelen onze petite vriendinnen. Ook schoenen worden nimmer gedragen door andermans voeten. Iemand vriendinnen met schoenmaat 43?. Nooit kapotte kleding of versleten schoenen na het lenen, want niemand durft het aan: het is altijd véééél te lang en groot.

8. Wij kunnen iedere broek- en roklengte hebben

Wanneer maakten wij ons voor het laatst druk dat een model broek of rok je ‘korte pootjes’ gaf? Juist, nooit.

9. Sneakers hoeven geen wedges te hebben

Waarom zou je sneakers in godsnaam willen veranderen in datgene wat ze nooit geweest zijn? . Al onze sportschoenen kunnen we ook daadwerkelijk gebruiken om die laatste trein te halen, zonder onze enkels te breken.

10. Mensen vragen of je een model bent


Eigenlijk is dit het allerleukste compliment! Tuurlijk. tuurlijk, mensen maken ‘gewoon’ een praatje en wij zijn ook echt niet in de waan dat we de looks hebben. Maar geen van onze kleine vriendinnen wordt ooit gevraagd of ze model zijn. Ik denk dat dit serieus al meer dan honderd keer aan mij gevraagd is in mijn leven! Anita van Komen LongLady Fashion

Deze post is geplaatst in Lang zijn op .

Opmerkingen

  • Elena Schouten
    .
    Wat een ontzettend leuk stukje!! Ik word er gewoon vrolijk van. Inderdaad is mij ook zo vaak gevraagd of ik model ben en zo niet, waarom dan wel niet. En hier in Griekenland -waar ik woon- is er even zo vaak gevraagd of ik basketbal speel nl. de tweede sport hier. En dan ook leuk gevonden van de trendsetter, In de jaren zeventig altijd hoog water in het dorp, crop tops etc. , omgeslagen mouwen.
  • Heleen van der Pijl
    .
    Leuk om zoveel positiviteit te lezen Anita! Met mijn 1.86 en 65 kilo ben ik een van de kleintjes van Long Lady, maar op straat krijg ik veel opmerkingen om mijn lengte. Toch vul ik je nog graag even aan. Natuurlijk is het heerlijk om je partner op ooghoogte te kunnen aankijken, maar laten we onszelf niet beperken tot de lange mannen, puur omdat we zelf zo lang zijn. Laten we niet meegaan in het beeld dat de man langer hoort te zijn! Er zijn immers (kleinere) heren die mans genoeg zijn om trots naast ons te staan. Ook als we een hakje dragen! Want wij zijn goed zoals we zijn!

Laat een reactie achter