De modekleuren voor lente/zomer 2018

Ben jij gek op kleur? Dan worden de lente en zomer jouw seizoenen!

Kleur-liefhebbers eat your heart out, want komend seizoen heb jij de keuze uit een breed scala van vernieuwende en opvallende modekleuren! Van azuurblauw tot knallend limegeel, dit worden de kleuren die we terug gaan zien in het kleurenpalet voor de lente/zomer 2018:

Arcadia groen

 

 Een hang naar retro, maar toch modern. Deze coole, cleane groentint met blauwe ondertoon is een uitstekende keuze voor een zomer- en wintertype. Deze kleur is ook perfect te combineren met de kleurentrends ‘Sailor Blue’ en ‘Little Boy Blue’.

Cherry tomatos

 Oh la la, deze energieke oranjerode kleur is voor de echte durver. Deze kleur staat een lente- en herfsttype op het lijf geschreven en is mooi te combineren met geeltinten. Ben jij een wintertype en ben je hele helemaal weg van deze kleurtrend? Kies dan wel voor een donkerrood. Een zomertype kan het beste voor een rozige, gedempte variant kiezen.

Meadow lark

 

 Shine brightly met vrolijk geel! Deze kleur is mooi te combineren met Emparador bruin (herfsttype), Blooming Dahlia (lentetype) en Ultra Violet (wintertype). Je kunt dus alle kanten op met deze speelse en levendige kleur!

Palace blue

 

Palace Blue is een échte statementkleur en bruist van de energie! Deze leuke knalkleur past goed bij een zomer- en lentetype. PS Dit is ook een hele goede kleur om te dragen naar bijvoorbeeld een bruiloft.

 

 

Opmerkingen

    Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter