He loves a Longlady !

He loves a Longlady !

Lange vrouwen zijn aantrekkelijker.

Cupido is volgeboekt, de vlinders vliegen wat af en de winkels kleuren roze en rood; Valentijnsdag staat voor de deur. Ben jij iemand die traditioneel je secret crush een overload aan valentijnskaarten stuurt of staat jouw date allang gepland? Wat je ook gaat doen deze dag, weet dat uit onderzoek is gebleken dat mannen lange vrouwen aantrekkelijker vinden!

Dat is niet het enige wat het onderzoek uitwijst. Lange vrouwen zijn, volgens zowel mannen als vrouwen, doorgaans ambitieuzer, assertiever, intelligenter en onafhankelijker. Mannen voegen daar nog de pluspunten ‘succesvoller’ en ‘rijker’ aan toe.

 Heb je bijvoorbeeld weleens het gevoel dat alle ogen op jou gericht zijn? Dat is ook zo! Lange vrouwen trekken eerder de aandacht in een groep. Je bent simpelweg het eerste wat een man ziet, make it count.

 

Het onderzoeksresultaat is voor een groot deel te wijten aan de modewereld. Het grootste deel van de modellen is lang en slank, wat bijdraagt aan het ideaalbeeld van mannen. Lange vrouwen staan in hun hoofd gelijk aan elegant en stylish. Je bent eigenlijk zijn ‘covergirl’!

Vrouwen neigen trouwens op mannen te vallen die ruim 20 cm langer zijn dan zij, maar hoe zit het dan met lange vrouwen die een kleinere man daten? Hoewel je dit nog niet vaak terugziet in het straatbeeld, minder dan 1 op de 10 koppels, komt het ook onder beroemde (ex-)stellen vaak voor. Denk bijvoorbeeld aan Keith Urban en Nicole Kidman, Jamie Cullum en Sophie Dahl, Nicolas Sarkozy en Carla Bruni, Tom Cruise en Katie Holmes of Claudia Schiffer en Matthew Vaughn.


Uit onderzoek blijkt dat een kleinere man veel voordelen kan hebben. Zo gaan kleinere mannen minder snel vreemd. Dat komt doordat grotere mannen vaak een hogere testosteronspiegel hebben. Verder zijn kleinere mannen liever en doen ze er alles aan om jou bij zich te houden. Ze geven extra aandacht, zijn attent en zorgzaam. Ideaal!~

Is jouw love interest even lang of langer? Ook dit heeft veel voordelen! Lange mannen lijken sterker en geven je een veilig gevoel. Daarnaast hebben naast lange vrouwen ook lange mannen een bepaalde vorm van elegantie. Trouwens, wat is er nou beter dan lekker wegkruipen in de lange armen van je man?!

Deze post is geplaatst in Lang zijn op .

Opmerkingen

    Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter