Lange damesjeans online kopen

Als lange vrouw is het erg lastig om je favoriete jeans te scoren tijdens een shopsessie. Extra lange damesjeans vind je niet in een reguliere kledingwinkel. De meeste kledingwinkels hebben jeans op voorraad tot en met lengtemaat 34. Helaas is deze lengtemaat veel te kort voor de langere vrouw. Het bestellen van een langere lengtemaat is vaak een hele opgave waar je niet op zit te wachten. Koop daarom je lange damesjeans online bij Longlady.nl.

Klik op onderstaande button om ons ruime assortiment lange damesjeans te bekijken:

-->> Collectie Jeans

 

Damesjeans lengtemaat 36 online kopen

Bij Longlady.nl hebben we een grote collectie damesjeans lengtemaat 36 online, zodat u genoeg keuze heeft. We hebben verschillende bekende merken in onze webshop zoals Mustang, MAC, Mavi en Cross.. In onze webshop vind je kleding voor dames vanaf 1 meter 77 en de jeans vanaf lengtemaat 36. Onze webshop is volledig ingericht voor de langere vrouw, dit bekent dat de kleding altijd de juiste pasvorm heeft.


Vanuit eigen ervaring ontworpen

In onze webshop vind je ons eigen Longlady merk. Dit merk is door ons zelf ontworpen, de materialen worden zorgvuldig uitgezocht en de kleuren voldoen aan de laatste trends. Hierdoor zit je nooit fout met een kledingstuk van Longlady. Longlady heeft dezelfde problemen ervaren, vaak werd ze teleurgesteld in het pashokje als een jeans weer te kort was. Daarom is ze begonnen met het opzetten van een webshop special voor lange damesjeans. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een webshop waar lange vrouwen terecht kunnen voor jurken, shirts, tops, rokken, broeken en sportkleding.

 

Lange damesjeans passen in de showroom

Vind je het vervelend om je lange damesjeans online te bestellen? Wil je liever je jeans nog even passen? Dat kan! Wij hebben een showroom waarin je de gehele collectie kunt bewonderen. Je kunt in alle rust de kleding passen, we geven je een passend modeadvies, zodat jij klaar bent voor een nieuw modeseizoen.

Het adres van onze showroom is:

LongLady Fashion Company
Leeuwenhoekstraat 120
2652 XL Berkel en Rodenrijs

Informatie over de openingstijden van onze showroom vind je hier.