Lange damesjeans online kopen


Lange dames komen vaak teleurgesteld terug van een dag shoppen. Een lange damesjeans met lengtemaat 36 vinden is in de reguliere kledingwinkels namelijk een haast onmogelijke opgave. Bij LongLady vind je echter wél wat je zoekt: een ruim assortiment lange damesjeans. In onze webshop hebben wij lange damesjeans van diverse bekende merken in de lengtematen 36, 37 en 38.

Klik op onderstaande button om ons ruime assortiment lange damesjeans te bekijken:

Onze Collectie Jeans

 

Lange damesjeans lengtemaat 36

Bij LongLady horen we vaak dat lange dames moeite hebben om de juiste jeans te vinden. Omdat ze geen damesjeans met lengtemaat 36 kunnen vinden, kopen ze een jeans die te kort is. Dit verschil proberen ze vervolgens te verhullen door jeans over hun laarzen te dragen. Omdat het bijna onmogelijk is om in de gewone winkel damesjeans te vinden met lengtemaat 36 of groter, heeft LongLady een ruim assortiment met alleen maar lange damesjeans. Bij ons koop je gemakkelijk en snel online jouw ideale lange damesjeans.


Ons ruime assortiment lange damesjeans

Ons assortiment lange damesjeans is zeer uitgebreid. Wij verkopen online een groot aantal bekende merken in de lengtematen 36, 37 en 38. Weet je wel welke lengtemaat je nodig hebt, maar niet welke taillemaat? Met onze handige Jeans Guide kun je heel gemakkelijk bepalen welke broek het meest geschikt is voor jouw figuur. Zo koop je nooit meer de verkeerde lange damesjeans.

In ons assortiment vind je skinny jeans en flare jeans, maar ook jeans met een rechte of bootcut pijp. Bekijk hier ons assortiment lange damesjeans van bekende merken als Mustang, MAC, Mavia en Cross.


Kom onze lange damesjeans passen in de showroom

LongLady heeft niet alleen een ruim assortiment in zijn webshop. Het is ook mogelijk om onze lange damesjeans te passen in onze Showroom in Berkel en Rodenrijs. Wij geven je graag advies en helpen je met het uitzoeken van een perfect passende damesjeans. Je vindt in onze showroom een groot assortiment lange damesjeans vanaf lengtemaat 36, van diverse gerenommeerde jeansmerken.

Het adres van onze showroom is:

LongLady Fashion Company
Leeuwenhoekstraat 120
2652 XL Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 010 - 5114151

Informatie over de openingstijden van onze showroom vind je hier.


Lange damesjeans online bestellen

Lange damesjeans bestel je gemakkelijk online bij LongLady. Al onze damesjeans met lengtemaat 36 en groter kun je vandaag nog bestellen en veilig betalen met iDEAL. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, wordt jouw bestelling verzonden. Doorgaans heb je jouw lange damesjeans binnen een aantal werkdagen in huis.