Nationale dag van lange mensen

 

21 Juni is uitgeroepen als nationale dag van de lange mensen

 

 

 

Lange mensen

 

Nederlanders zijn het langste volk ter wereld. Vrouwen zijn gemiddeld 1.71 meter groot en mannen 1.84 meter.

 

Wat is lange mensen dag?

 

Eind 2015 hebben een aantal initiatiefnemers het idee opgevat om 21 juni uit te roepen tot de Nationale dag van Lange Mensen. Op dinsdag 21 juni 2016 was de eerste editie van deze nieuwe nationale dag.

 

De langste dag

 

De langste dag valt op het noordelijk halfrond elk jaar rond 21 juni, maar niet steeds precies op deze datum. Met langste dag wordt niet de lengte van het etmaal bedoeld (want die blijft natuurlijk 24 uur), maar de tijd tussen zonsopgang en zonsondergang.

 

LongLady actie: 21% Korting op de gehele collectie !

 

Op deze langste dag kan je profiteren van 21% korting op de gehele collectie. De korting wordt op de website automatisch verrekend in je kledingtas.

 

Tall Together

 

Ter gelegenheid van de Nationale dag van lange mensen zal er ook dit jaar weer een beurs georganiseerd worden voor lange mensen. In 2016 was de beurs heel kort op de Nationale dag van lange mensen, dit jaar hebben we gekozen voor een beurs in het najaar. Op 29 oktober 2017 bent u van harte welkom in Expo Hoevelaken voor een experience voor lange mensen! Kijk voor meer informatie op de website van Tall Together.
Terzijndertijd zal ook op onze website meer informatie over deze beurs te vinden zijn.