Lets get flared in je extra lange flared jeans

Het is toch nu echt zo ver. Maak ruimte in je kledingkast voor de flared jeans speciaal voor lange vrouwen!

 

De broek met wijde pijpen is een concurrent van zowel de skinny- als de boyfriend jeans. Veel mode merken zijn al jaren bezig om ze aan het grote publiek te tonen en nu in 2016 is het een echte musthave. 

De comeback van de flared jeans is geweldig nieuws voor lange vrouwen met de wat stevigere bovenbenen die eigenlijk niet mooi uitkomen in skinny jeans. Want de wijde pijpen aan de onderkant zorgen er dus voor dat je bovenbenen smaller lijken. En wie wil dat nou niet! Laat de broekspijpen zo laag mogelijk maar net boven de grond hangen. En dit is nu dus mogelijk aangezien wij lengte 36” en 38” in ons assortiment hebben. Het is geweldig om hier hogere hakken onder te dragen en prachtig wanneer alleen de punt van je schoen zichtbaar is. Dit heeft ook weer voordelen aangezien lange vrouwen over het algemeen ook grotere voeten hebben.

Hieronder zie je 6 voorbeelden van combinatie’s met flared jeans zodat je veel inspiratie opdoet van hoe je de flared jeans kan dragen. Bijvoorbeeld met een trui, mooie blouse of opvallende blazer.

 

 

LongLady heeft onderstaande Flared Jeans voor je en natuurlijk extra lang in lengtemaat 36" en lengtemaat 38":

 

      

Opmerkingen

    Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter