Broekpakken, geweldig item maar pasvorm is hier het meest belangrijk

  • Geplaatst op
  • 0
Broekpakken, geweldig item maar pasvorm is hier het meest belangrijk

De broekpakken trend achtervolgt ons al een paar seizoenen. Bam, daar sta je in je broekpak!

Dit seizoen hebben we geen diep uitgesneden zijden blouses, oorbellen en petieterige tasjes nodig om de broekpak-look af te maken. Het broekpak staat op zich en het mag er zijn!


De kleuren zijn effen, in tegenstelling tot de broekpakken met oriëntaalse prints van de vorige seizoenen. Vormgeving en snit, pasvorm dus, daar draait het om bij de broekpakken die we op de catwalk hebben gezien. De uitstraling is pittig en op een heel eigen manier toch vrouwelijk.


Onder de blazer dragen we een coltrui of een hooggesloten blouse. Streng, modern en chic. Onder de broek kan je van alles dragen, hoog gesloten pumps of korte laarsjes met stilettohak maar cowboylaarzen doen ook mee.

Overigens vonden wij de overdreven brede schouders te imponerend, zeker voor ons lange vrouwen. Daarom hebben wij het op een klein schoudervulling gehouden. Daarnaast kan de broek in flaremodel of bootcutmodel of tabs toelopend zijn. Genoeg keus in ieder geval!

Overigens zijn deze broekpakken niet alleen geschikt voor op kantoor of voor een sollicitatiegesprek. Je kan het in je vrije tijd ook heel goed aan. Met een paar witte sneakers worden het direct meer nonchalant.

En het fijne van broekpakken is verder dat je de items ook apart kunt dragen. De blazer op een versleten jeans of een leuk bedrukt shirt op je broek.

Wij hebben een aparte categorie gemaakt voor broekpakken. Wanneer je nu een blazer uitkiest dan zie je onderaan bij "anderen kochten ook" de broeken die erbij passen, dus van dezelfde stof gemaakt zijn.

 

SHOP NU

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.