Embrace your height

  • Geplaatst op
  • 0
Embrace your height

Lang zijn is geen excuus om je minder opvallend te kleden. Ook jij mag er mooi en vrouwelijk uitzien! Vandaag geven we je dé stylingtips om je lange figuur te laten stralen.

Laat je beauty shinen!

Lang zijn is geen excuus om je minder opvallend te kleden. Ook jij mag er mooi en vrouwelijk uitzien! Vandaag geven we je dé stylingtips om je lange figuur te laten stralen.


Tip 1: zie je lengte als een blessing

De eerste tip is gelijk het belangrijkst: be confident! Het is altijd makkelijker gezegd dan gedaan, maar ze zeggen niet voor niets ‘a smile is the best makeup a girl could wear!’ Geef je zelfvertrouwen een boost en elke outfit staat gelijk een stuk beter.

 


Tip 2: Doe je haar vast

Zeg eerlijk, lange vrouwen zijn vaak gezegend met een lange nek. Maak hier gebruik van! Het maakt niet alleen je outfit af, maar maakt het ook instantly sexier!


Tip 3: Draag high-waisted everything

Of het nou om jeans of een kokerrok gaat, high-waisted is key! Deze items benadrukken je curves op al de goede plekken en geven je silhouet meer vorm. Nog geen high-waisted items in huis? Voeg het toe aan je garderobe.

 


Tip 4: Show those ankles!

Dit komt je vast bekend voor: Heb je eindelijk een broek gevonden die goed zit om je heupen, je billen én je bovenbenen, is hij te kort. Tip van ons: sla de pijp een beetje om en draag het met een hak! Toch liever en broek op de juiste lengte? Neem een kijkje in onze shop!Tip 5: Draag mooie en opvallende schoenen

Mensen zijn vaak geneigd om omhoog te kijken naar langere mensen. Vooral in het begin word je vaak van head-to-toe gecheckt. Zorg dan dat je schoenen de highlights van je look zijn, zodat de blikken daar blijven hangen. Plus het geeft je outfit een extra boost!


Tip 6: Show some skin

Wees trots op wat je hebt. Geef je outfit a hint of sexyness door een beetje huid te showen. Heb je bijvoorbeeld lange benen? Draag een rokje en laat ze zien! Let op: hou het wel bij één area per keer, anders kan het ook je look wat goedkoop laten ogen. 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.