Gekleurde broeken geven je garderobe kleur, en ook je humeur

  • Geplaatst op
  • 0
Gekleurde broeken geven je garderobe kleur, en ook je humeur

Berg je zwarte, donkerblauwe of grijze broek maar op! Het is tijd voor gekleurde broeken.

Ook voor lange vrouwen!
Dit seizoen staat in het teken van felle gekleurde broeken, maar ook met een zachtere ondertoon. Een zomerse kledingstijl gaat prima gepaard met kleuren. Een gekleurde broek zorgt voor een statement.

Je kan ze in elk model dragen. Dus bijvoorbeeld een skinny:

 

 

 

Of in een loosefit model en dan gemaakt van soepel vallende jersey:

 

 

Vaak krijgen wij de vraag, wat als top bovenop zo'n gekleurde broek te dragen? Als je op safe wilt spelen, is het handig om naast je broek de rest van je outfit neutraal te houden. Dat wil zeggen: kies voor één andere kleur en blijf weg van prints en dessins.

Wanneer je jouw gekleurde broek hebt uitgekozen, kun je beginnen met combineren. Combineren kun je op twee manieren doen: aanvullen (met complementaire kleuren) of contrasteren (met – inderdaad – contrasterende kleuren). Onthoud dat bij combineren het credo less is more vaak geldt. Kies je voor een statement broek in bijvoorbeeld een opvallende rode, gele of groene kleur, kies dan voor één andere kleur in je outfit. Met wit of zwart (in de zomer is wit wellicht een voor de hand liggende optie) zit je altijd goed. Een groene broek met een wit shirt of top en witte sleehakken of sneakers kan iedereen dragen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.