Lichtgebleekte jeans.... hoe combineer je die?

  • Geplaatst op
  • 0
Lichtgebleekte jeans.... hoe combineer je die?

We hebben allemaal wel een jeans in de kast liggen, wat zeg ik? Meerdere!

Vooral de zwarte of donkerblauwe variant is in veel kasten aanwezig, omdat het zo lekker makkelijk te combineren is én eigenlijk iedereen goed staat. De lichtgebleekte jeans is een minder befaamde variant en dat vind ik jammer! Want die zijn zo mooi in de lente of zomer. Onze klanten zeggen vaak dat ze niet weten hoe ze een lichtgebleekte jeans moeten combineren. Dus hoe doe je dat, lichtblauw combineren?

Met offwhite:

Hoewel de combinatie met wit meer voor de hand ligt vind ik een lichte jeans met offwhite nog wat warmer. Lichtblauw en offwhite zorgt voor een vriendelijke en zachte uitstraling, ik zeg: doen!

Shoplinks: Blouse - Jeans


Met kobalt:

Zorg er voor dat je de juiste kobalt kleur kiest welke goed pas bij de kleurtint van je gebleekte jeans. Lichtblauw combineren met een donkerdere variant, oogt chic en is zeker geschikt voor een wat zakelijkere uitstraling.

Shoplinks: Blazer - T-shirt - Jeans

 


Met rood:

Blauw en rood zijn primaire kleuren welke minder vaak bij elkaar gedragen worden. Maar dat betekent niet dat dit niet juist heel mooi kan zijn. Voeg de lichte variant van blauw samen met een donkere van rood en je krijgt een opvallende kleurcombinatie.

Shoplinks: Blouse - Jeans

 

Met roze:

Hier geldt eigenlijk hetzelfde als kobalt blauw. Je moet wel dezelfde kleurtonen bij elkaar zoeken. Roze met een lichtgebleekte jeans zorgt net zoals met offwhite voor een mooie zachte uitstraling.

Shoplinks: Shirt - Jeans

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.