Lichtgebleekte jeans.... hoe combineer je die?

  • Geplaatst op
  • 0
Lichtgebleekte jeans.... hoe combineer je die?

We hebben allemaal wel een jeans in de kast liggen, wat zeg ik? Meerdere!

Vooral de zwarte of donkerblauwe variant is in veel kasten aanwezig, omdat het zo lekker makkelijk te combineren is én eigenlijk iedereen goed staat. De lichtgebleekte jeans is een minder befaamde variant en dat vind ik jammer! Want die zijn zo mooi in de lente of zomer. Onze klanten zeggen vaak dat ze niet weten hoe ze een lichtgebleekte jeans moeten combineren. Dus hoe doe je dat, lichtblauw combineren?

Met wit:

Hoewel deze combinatie voor de hand liggend is vind ik hem wel het noemen waard. Lichtblauw en wit blijft een hemelse combinatie die zorgt voor een vriendelijke en zachte uitstraling, ik zeg: doen!

Shoplinks: Jeansjack - Shirt - Jeans


Met donkerblauw:

Dezelfde kleuren combineren kan een no go zijn, maar ook zeker een way to go! Zorg er hierbij wel voor dat je de juiste donkerblauw kiest welke goed pas bij de kleurtint van je gebleekte jeans. Lichtblauw combineren met een donkerdere variant, oogt chic en is zeker geschikt voor een wat zakelijkere uitstraling.

Shoplinks: Blazer - Hemdje - Jeans

 


Met rood:

Blauw en rood zijn primaire kleuren welke minder vaak bij elkaar gedragen worden. Maar dat betekent niet dat dit niet juist heel mooi kan zijn. Voeg de lichte variant van blauw samen met een donkere van rood en je krijgt een opvallende kleurcombinatie.

Shoplinks: Blouse - Jeans

 

Met lichtblauw:

Hier geldt eigenlijk hetzelfde als donkerblauw. Je moet wel dezelfde kleurtonen bij elkaar zoeken. Lichtblauw met een lichtgebleekte jeans zorgt net zoals met wit voor een mooie zachte uitstraling.

Shoplinks: Blouse - Jeans

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.