Witte jeans, zó draag je hem zonder problemen

  • Geplaatst op
  • 0
Witte jeans, zó draag je hem zonder problemen

Waarschijnlijk komt het je bekend voor: de haat-liefde verhouding met een witte jeans.

Het staat zomers en fris, maar wat nu als je er iets op knoeit...

Of, wanneer je het verkeerde ondergoed draagt; de witte jeans zal je zeker niet sparen en deze 'ongelukken' groots laten zien. Dus, hoe kun je een witte jeans nu succesvol dragen?

 

Haat-liefde verhouding

De witte jeans is voor velen een geliefd kledingstuk. In de zomer staat het fris, het zorgt door de warmte-afstotende kleur toch voor enige verkoeling én je kunt het bovenal met alle tinten van het kleurenpalet combineren.

Op dat front zou je het dus je 'meest ideale' jeans noemen. Maar, alles kent zijn nadelige punten: ook de witte jeans. Want, combineer je hem niet met het juiste ondergoed? Dan is dit meteen zichtbaar.

Ben je een beetje onhandig en heb je per ongeluk saus gemorst op je jeans? Dan springt dit direct in het oog en makkelijk te verwijderen is het ook niet.

Dus, hoe kun je nu enkele ongemakken voorkomen? Te beginnen bij de eerste stap...

 

Goed ondergoed

Het kiezen van het juiste ondergoed voor een witte jeans is essentieel aangezien je hiermee kunt voorkomen dat iets zichtbaar zou zijn.

Er wordt vaak gedacht: 'Ik draag wit ondergoed, dat is hetzelfde als de jeans en zal dus niet doorschijnen'. Logisch gedacht misschien, maar helaas wel verkeerd: ook wit is een flinke 'doorschijner'.

De beste optie blijft altijd de huidskleurige slip: deze geeft de minste kans op zichtbaarheid wanneer je wit draagt. Het is misschien niet de meest 'yes-die-móet-ik-hebben-kleur', maar het zal je een hoop gênante momenten besparen...

Ook een rode onderbroek is nauwelijks zichtbaar onder een witte broek of jeans.

Doen dus!

 

Niet te klein, niet te groot

Kies voor een strakke witte jeans zodat je figuur hier mooi in uitkomt. Let op dat je niet een te strakke jeans draagt. Dit zorgt er namelijk voor dat alles te zien is. Ga dan ook zeker voor een maat en stijl die goed bij jou past. Kom je bij skinny niet goed tot je recht? Kies dan gerust voor een wijdere fit.

 

Combineren

Probeer een harmonie in wit te vinden, zoals een lossere top bij een witte skinny of juist een strakke top bij een wijdere jeans; hiermee oogt het geheel net iets speelser maar wel in balans. Maak het dan ook af met pakkende sieraden en fleurige hakken of sandaaltjes.

Draag je graag een witte jeans? Kijk dan eens naar onderstaande modellen:

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.