• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Broeken lange vrouwen

Merken
Taillehoogte
Pasvorm
Maat
Lengtemaat
Jeansmaat
Kleur
-30%
Bloomers Bloomers Broek Cargo Olijf
€94,00 €65,80
-30%
Bloomers Bloomers Broek Cargo Zand
Bloomers Broek Cargo Zand
€94,00 €65,80
€84,00 €67,20
-20%
Bloomers Bloomers Broek Lisa Su Blauw
€84,00 €67,20
-20%
Bloomers Bloomers Broek Lisa Su Olive
€84,00 €67,20
-20%
Bloomers Bloomers Broek Lisa Su Rood
€84,00 €67,20
-20%
Bloomers Bloomers Tregging Ina Leopard
€75,95 €60,76
-20%
Chiarico Chiarico Broek City Glam
Chiarico Broek City Glam
€109,95 €87,96
€119,00

Broeken lange vrouwen

Extra lange damesjeans zijn online te bestellen bij Longlady. De lengtematen van de broeken zijn zo gemaakt dat ze de juiste verhouding hebben voor lange vrouwen. De lange broeken die in de winkels te vinden zijn, sluiten vaak niet aan op de pasvorm van lange vrouwen. De lengtematen zijn vaak niet toereikend genoeg, daarnaast zitten de knieën niet op de juiste hoogte. Bent u als lange vrouw op zoek naar een broek die perfect aansluit op uw lichaam? Bekijk dan snel online de extra lange broeken!

Jeans extra lang

Het vinden van leuke kleding is voor lange vrouwen een echte uitdaging. De lengte van de mouwen en de broekspijpen laat te wensen over. De verhoudingen van de kledingstukken kloppen vaak niet waardoor ze niet lekker zitten. Bent u op zoek naar extra lange broeken die er ook nog fraai uitzien? In de standaard kledingwinkels vindt u waarschijnlijk wel broeken die helemaal aansluiten op uw smaak, maar vaak totaal niet aansluiten op uw lichaam. Het is als modebewuste lange vrouw lastig om leuke kleding te shoppen. Wij herkenden dit probleem en zijn een aantal jaren geleden gestart met Longlady.nl. Zodat u geheel volgens de laatste trends uw kledingkast kunt vullen. De extra lange damesbroeken die u bij ons kunt shoppen, zitten niet alleen heerlijk ze zijn ook nog eens volgens de laatste trends ontworpen.

Naast broeken kunt u bij Longlady.nl ook terecht voor andere items die speciaal geschikt zijn voor de gemiddeld langere vrouw. Hierbij kunt u denken aan jurken, jeans, shirts, tops en sportkleding.
Jeans
Jurken
Sportkleding

Voel je op en top vrouw en bestel exclusief bij ons extra lange broeken voor dames! Maak je outfit compleet en koop online nieuwe kleding volgens de laatste trends op modegebied!