• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jeans lange vrouwen

Merken
Taillehoogte
Maat
Pasvorm
Lengtemaat
Jeansmaat
Kleur

Jeans lange vrouwen

Jeans die lekker zitten, die lang genoeg zijn en mooi lang blijven, die vind je natuurlijk bij Longlady.nl. Extra lange damesjeans zijn vaak lastig te vinden in een reguliere kledingwinkel, dat ervaarde Longlady.nl zelf ook. Vooral het vinden dat geschikte zakelijke kleding voor lange vrouwen, was een hele opgave. Steeds werd ze teleurgesteld in de pashokjes, het werd tijd om daar zelf iets aan te gaan doen. Daarom shop je nu de fijnste jeans in lengtemaat 36 en 38 online bij longlady.nl.

Lengtemaat 36 dames jeans

Waarom je lange vrouwen altijd laarsjes ziet dragen? De reden is simpel, ze kunnen gewoon nooit jeans vinden die lang genoeg zijn. De meeste jeansmaten gaan niet verder dan maat 32 en 34. Dan kom je dus vaak teleurgesteld thuis na een shopsessie. Die teleurstelling wilt Longlady je graag besparen daarom kun je jeans bij longlady pas shoppen vanaf lengtemaat 36. Deze extra lange damesjeans vind je in de vertrouwde merken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je lang van je favoriete jeans kunt genieten. 

Bij Longlady vind je een uitgebreide collectie voor extra lange dames. Wij vinden dat lange dames er ook stijlvol en trendy eenvoudig moeten kunnen kopen. Daarom een webshop vol met kleding die voldoet aan de laatste trends. Longlady gaat zelfs zo ver dat ze haar eigen label heeft opgericht. Dit label ontwerpt ze zelf en bestaat zowel uit fijne basics als stijlvolle business kleding. We vinden het belangrijk dat we een veelzijdige collectie kunnen aanbieden zodat er voor iedere stijl een leuke look te shoppen is.

Breng jij een bezoekje aan onze showroom?

Wil je je lengtemaat 36 damesjeans liever in het echt zien en even kunnen passen. Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Wij voorzien je dan van persoonlijk fashionadvies. Online bestellen gaat snel en eenvoudig, daarnaast ontvang je zo snel mogelijk jouw pakketje bij je thuis.