• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jurken lange vrouwen

Merken
Maat
Kleur
-50%
Longlady Longlady Jurk Agnes Bordeaux
€89,95 €44,98
-50%
Longlady Longlady Jurk Agnes Purple
€89,95 €44,98
-30%
Longlady Longlady Jurk Anastacia Navy
€89,95 €62,97
-30%
Longlady Longlady Jurk Anastacia Olijf
€89,95 €62,97
-30%
Longlady Longlady Jurk Anastacia Zand
€89,95 €62,97
-30%
Longlady Longlady Jurk Anky Blauw
Longlady Jurk Anky Blauw
€79,95 €55,97
-30%
Longlady Longlady Jurk Anky Wit
Longlady Jurk Anky Wit
€79,95 €55,97
€104,95
€104,95
€104,95

Jurken lange vrouwen

Jouw extra lange jurken bestel je natuurlijk online bij Longlady. Onze jurken zijn speciaal ontworpen voor vrouwen met een lang lichaam. Bij reguliere kledingwinkels kloppen de verhoudingen van de kleding vaak niet. Vanuit eigen ervaring weten wij als geen ander hoe vervelend het is als de pasvorm niet goed aansluit. De taille zit niet op de juiste hoogte en de lengte laat vaak ook te wensen over. Heb je altijd al gedroomd van een jurk die perfect zit? Bekijk dan de extra lange jurken van longlady.

Lange damesmode online verkrijgbaar

Er wordt altijd gefocust op de gezettere vrouw, maar langere vrouwen hebben ook veel moeite met het shoppen van fijne kleding. Vaak zijn de verhoudingen totaal niet in orde en kan een langere vrouw niet in een reguliere kledingwinkel slagen voor een leuke outfit. Longlady is zelf ook tegen deze problemen aangelopen. Vooral toen ze op zoek ging naar geschikte zakelijke kleding, werd ze teleurgesteld door de reguliere kledingwinkels. Om jouw online ervaring te verbeteren hebben we een maattabel bepaald, zodat jij gegarandeerd de juiste maat besteld. De maattabel sluit aan op alle kledingstukken in de online shop.

Naast jurken voor lange dames verkopen we ook jeans in lengtemaat 36 en lengtemaat 36 maar ook sportkleding en tops. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie lange damesmode zodat er voor iedere lange vrouw iets te vinden is naar haar smaak.
Jeans lang vrouwen
Broeken
Sportkleding

Longlady.nl is al jaren bekend op het gebied van lange damesmode. Wij weten hoe het is als je nergens fijne kleding kunt komen die aansluit op je lichaam. Bestel daarom exclusief bij ons jurken voor lange vrouwen. Ook lange vrouwen mogen de trends volgen, daarom voldoet onze kleding aan de nieuwste trends.