• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nieuwe kleding lange vrouwen

Merken
Taillehoogte
Maat
Pasvorm
Lengtemaat
Jeansmaat
Kleur

Nieuwe kleding lange vrouwen

Kleding voor lange vrouwen shop je natuurlijk online bij Longlady.nl. Wij hebben de grootste collectie voor lange vrouwen. Vrouwen die langer zijn dan gemiddeld hebben moeite om leuke kleding te shoppen. Longlady heeft ook een eigen collectie, waarbij ze telkens kijkt naar de modetrends van vandaag de dag. Zodat ook jij als lange vrouw er top uitziet!

Bekijk onze nieuwe collectie


Als lange vrouw is het vaak lastig om leuke kleding te kunnen shoppen. Als vrouw langer dan 1.77 loop je vaak tegen dezelfde problemen aan. De kleding is vaak niet gemaakt voor de langere vrouw. Je past de kleding wel, maar het zit totaal niet lekker. Alsof alles op een andere plek had moeten zitten. Doordat de pasvormen afgestemd zijn op kortere vrouwen, sluit het niet goed aan op het lichaam van de langere vrouw. Longlady weet als geen ander hoe het is om elke keer teleurgesteld te worden in het pashokje van de kledingwinkel. Het is vooral lastig om als langere vrouw business kleding te shoppen voor een leuke prijs. Natuurlijk kun je een pak op maat laten maken, maar een colbertje en een mooie blouse is soms voldoende. Daarom zorgt Longlady er altijd voor dat er een aantal nette business items in de collectie te vinden zijn. Naast business kun je ook andere kledingitems shoppen, zoals: extra lange broeken voor dames, jurken, rokken, tops en sportkleding voor lange vrouwen.

Jurken voor lange vrouwen
Jeans lange vrouwen
Sportkleding voor lange vrouwen

Om ervoor te zorgen dat jouw bestelde kleding gelijk in de goede maat naar je verstuurd wordt, hebben we bij veel kleding een maattabel staan bij de productomschrijving. Dan kun je gelijk met veel plezier je nieuwe outfit gaan dragen.

Wil je toch liever de kleding in het echt zien, passen en kunnen voelen. Dan ben je van harte welkom in onze Showroom.