• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ik ben ...

Ik ben LARINDA en 1.78m

Als tiener liep ik krom omdat ik het niet fijn vond om boven iedereen uit te steken. Nu ben ik blij met mijn lengte en met LongLady. Ik koop geen broeken meer bij een andere winkel. Bij LongLady heb ik zelfs broeklengte over! Jurken zitten perfect en je loopt niet de hele dag aan je jurk te sjorren omdat hij voor je gevoel te kort is.
Als mijn klanten mij inschakelen voor een personal brandingadvies en het blijkt dat ze kleding met extra lengte nodig hebben krijgen ze een visitekaartje van LongLady, dat altijd in mijn praktijk Unique Personal Branding ligt.

Shoppinglinks: Longlady Jurk Jolanda Kobalt


Wij zijn Carla en Mariëlle en beiden 1.86m

Carla (staand op de foto):
Op de middelbare school werd ik al snel de langste van de klas. Best lastig als je in die periode wat verlegen bent en graag de kat uit de boom kijkt. Later heb ik mijn lengte kunnen omarmen en nu ben ik er blij mee. Het heeft me juist geholpen om mezelf te durven en kunnen laten zien (ze zien me toch wel). Ik werk veel met tieners die soms ook in eens de lucht in schieten. Ik geef hen ook graag mee dat ze zich niet kleiner voor hoeven doen dan je bent. Rug recht, schouders naar achteren, laat maar zien wie je bent en wees blij met wie je bent, met alles wat daarbij hoort. Ik vind het ook heel belangrijk kleding te dragen die bij me past. Fijn dat er steeds meer mogelijkheden komen voor de langere vrouw. 

Mariëlle (zittend op de kruk):
Op de basisschool was ik niet blij met mijn lengte. Op schoolfoto’s stond ik altijd achteraan bij de jongens en stak ik overal bovenuit. Vanaf de middelbare school heb ik geen moeite meer gehad met mijn lengte. Alleen het vinden van passende kleding was een uitdaging. Te korte mouwen vulde ik op met een groot horloge en brede armbanden. En bij mijn broeken haalde ik de zoom altijd los om een paar cm te winnen. Gelukkig hoeft dat niet meer en is er nu genoeg hippe lange kleding te koop!
Ik werk in de IT, waar ik voornamelijk mannen als collega’s heb. Door mijn lengte communiceer ik op dezelfde hoogte, wat lekker werkt voor de samenwerking.
Ik ben trots op mijn lengte en zou niet anders willen zijn!

Shoppinglinks: Broek Brany Zwart, Shirt Tanka aubergine, Broek Nathalie Fluweel aubergine, Shirt Tani Zwart


Ik ben ANNIKA en 1.86m

Op mijn twaalfde was ik 1.76m. Samen met mijn ouders ging ik naar de huisarts, want ik bleef maar groeien. Na een doorverwijzing kwam ik bij een kinderarts die gespecialiseerd was in bovengemiddelde groei bij kinderen. Het bleek dat ik 2.05m zou worden. Dat is voor een vrouw uitzonderlijk lang en brengt ook veel problemen met zich mee.
Ik heb daarom groeiremmers geslikt en ben gestopt op 1.86m. Een beslissing waar ik mijn ouders nog altijd dankbaar voor ben.

Eigenlijk heb ik in mijn volwassen leven daarom ook nooit problemen gehad met mijn lengte, het was altijd meer dat ik het van andere hoorde wat me er bewust van maakte. Ik ben ook echt dol op mooie schoenen en draag iedere dag hakken. Juist als je lang bent komt je figuur dan mooi tot zijn recht. Wees er trots op!

Shoppinglinks: Mavi Jeans Pink Leo, Onlym Blouse Nero


Ik ben ANITA en 1.89m

Ik ben eigenaresse van LongLady Fashion. Aangezien jullie mij meer gaan zien op deze website vond ik het wel gepast om mijzelf ook in het thema Ik ben..... te laten zien. Ik ben wel een van de langere vrouwen onder mijn klanten ook al kom ik echt nog wel langer tegen. Vroeger vond ik het zeker niet prettig overal bovenuit te steken maar tegenwoordig zet ik me daar over heen. Ik vertik het om me aan te passen aan mensen om mij heen die menen dat ik geen hakken mag dragen omdat ik lang ben. Juist door ze te dragen voel ik me vrouwelijker. Ik word toch niet kleiner als ik ballerina's draag.

Tuurlijk zijn er genoeg "problemen" en veel dingen zijn niet handig als je lang bent. Maar het heeft ook veel voordelen. In mijn vorige functie's voornamelijk bij bedrijven waar merendeels mannen werkten, was mijn lengte een voordeel. En veel mannen houden van lange benen en zeker de lange mannen spreken mij vaak aan en vinden het geweldig eens op zelfde hoogte te communiceren :-)

Al bijna tien jaar heb ik Longlady en samen met een part-time medewerkster probeer ik de lange vrouw zoveel als mogelijk te helpen aan goed passende leuke jeans, broeken en andere basis kleding welke ik zelf ontwerp en laat produceren.

Shoppinglinks: Longlady broek brany, Longlady blouse daniella.

Ik ben DIANE en 1.84m

Vroeger vond ik mijn lengte niet bijzonder fijn, tegenwoordig ben ik er (bijna altijd) blij mee. Heerlijk om kleding aan te hebben die zit zoals het bedoeld is, in plaats van een kniebroek te dragen die eigenlijk een kuitbroek was. Op Facebook ben ik lid van een aantal groepen speciaal voor lange mensen, daar kan je vaak handige tips vinden en/of krijgen en leuke dingen lezen. Kleinigheidjes blijf je houden, bijv. bukken op de markt omdat de luifels van die kramen standaard te laag hangen. Aan de andere kant kan ik bijna overal makkelijk bij waar anderen een opstapje voor nodig hebben.

Shoppinglinks: Jurk Esther


Ik ben LOES en 1.88m

Als kind zijnde vond ik het vervelend om lang te zijn, omdat men mij ouder schatte dan ik was.
Het is een cliché, maar heb je moeite met het feit dat je lang bent, ga iets doen waar men blij is met je lengte (volleybal, basketbal etc.) De wereld veranderen is n.l. een hele klus!
Ik ben nu 60 en draag alle soorten kleding, alleen in lange galajurken voel ik me niet prettig.

Shoppinglinks: Broek Nadiene, Blouse Dora

Ik ben ANITA en 1.81m

Ik ben 53 en vroeger was ik echt overal de langste. Je ziet op schoolfoto's dan ook alleen mijn hoofd, omdat ik altijd achteraan moest gaan staan. Kleding kopen was vroeger een ramp! Alles veel te kort, vooral omdat mijn lengte in mijn benen zit ( lengte maat 36). Ik ben stewardess en maak met mijn lengte grappige dingen mee. In India wil iedereen met mij op de foto en in Havana steek ik ver boven de wc deurtjes uit! Ik ben nu blij met mijn lengte en de winkels zoals LongLady Fashion om gewoon kleding op maat te kunnen kopen!

Shoppinglinks: Jurk Jane

 

Van links naar rechts:

Ik ben Martine en 1.86m

Vroeger vond ik mijn lengte verschrikkelijk. Ik voelde me een lange slungel. Ik ben er nu tevreden mee. Het is zoals het is. Wel luistert het nauw qua kleding; bij te hoge hakken of een te korte rok voel ik me niet op mijn gemak. Ik kan heel blij worden als ik kleding draag die perfect past. Gelukkig weet ik inmiddels waar ik die vinden kan!

Ik ben Heleen en 1.86m

Zoals je ziet kom ik uit een familie van lange mensen. Ik vind mijn lengte mooi, maar benadruk dat zelden met hoge hakken. Mijn benen vangen al genoeg blikken. Ik vind het jammer dat er vaak gegrapt wordt als een vrouw groter is dan haar man. Ik denk dat we daar zelf aan meewerken als we als lange vrouw het gevoel hebben een langere man te moeten zoeken. Wij zijn meer dan onze lengte! En heus, er zijn mannen die zich niet geïntimideerd voelen. Mijn vriend bijvoorbeeld...

Ik ben Fransje en 1.84m

Ik heb mijn lengte nooit als vervelend ervaren, op de krappe beenruimte in bussen en vliegtuigen na, maar altijd geprobeerd mijn voordeel eruit te halen: als keeper in het hockey-team en als roeier in de Dames 8. Wat ook hielp was het feit dat mijn zussen en ik uit een lange familie komen en het als normaal beschouwen, andere mensen zijn gewoon klein!

Shoppinglinks: Longlady Jurk Jolinda, Jeans Faye, Longlady Shirt Tinie sparkle, Longlady Blazer Charly, Jeans Lauren, Only-m Shirt strik

Ik ben NORMA en 1.85m

Eigenlijk vind ik mijzelf helemaal niet zo lang. Ik merk dit pas als ik naast kleine mensen sta, of even ergens kleding wil passen. Maar gelukkig is er Longlady!

Wat ik irritant vind, is als mensen bij een eerste ontmoeting zoiets zeggen als: Jeetje wat ben jij lang! Standaard zeg ik dan: Jeetje wat bij jij klein :-)

Hoewel ik supertrots ben op mijn lange benen zijn ze wel altijd aanwezig, ook op momenten dat ik wat minder opvallend zou willen zijn. En ik ben nu eenmaal niet het type stilletjes in een hoekje wegkruipen!

Shoppinglinks: Jeans Mavi Sophie, Shirt Tony

Ik ben IRENE en 1.85m

Ik heb m’n lengte nooit als een probleem ervaren, maar de keuze in leuke jongens werd wel wat lastiger,

want ik wilde graag een man die langer is dan ik....

Uiteindelijk is het me gelukt er één te vinden, hij is zeker wel 1cm langer dan ik :-)

Hij is trouwens ook Longlady fan!

Shoppinglinks: Rok Rolinda

Ik ben YMIE en 1.83m

Ik heb niet zo'n probleem met mijn lengte. Zeker niet nu ik in Delft woon. Toen ik nog op de middelbare school in Steenwijk

zat vroeg ik me wel eens af waarom iedereen zo klein was. Mijn date tijdens het examen gala was een kop kleiner dan ik,

maar echt erg vond ik dat niet. Ik draag ook nu gewoon hakken. Maar soms, heel soms merk ik dat ik toch wel lang ben.

Zo paste ik afgelopen wintersport in Zwitserland niet onder de douche. Daar moet ik dan hard om lachen.

Shoppinglinks: Broek NanjaT-shirt Tinie

 

Vind jij het ook leuk jezelf te laten zien? En wil je meewerken aan ons thema Ik ben.....?

Stuur ons dan een emailtje --> [email protected]