• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ik ben ...

Ik ben ANITA en 1.81m

Ik ben 53 en vroeger was ik echt overal de langste. Je ziet op schoolfoto's dan ook alleen mijn hoofd, omdat ik altijd achteraan moest gaan staan. Kleding kopen was vroeger een ramp! Alles veel te kort, vooral omdat mijn lengte in mijn benen zit ( lengte maat 36). Ik ben stewardess en maak met mijn lengte grappige dingen mee. In India wil iedereen met mij op de foto en in Havana steek ik ver boven de wc deurtjes uit! Ik ben nu blij met mijn lengte en de winkels zoals LongLady Fashion om gewoon kleding op maat te kunnen kopen!

Shoppinglinks: Jurk Jane

 

Van links naar rechts:

Ik ben Martine en 1.86m

Vroeger vond ik mijn lengte verschrikkelijk. Ik voelde me een lange slungel. Ik ben er nu tevreden mee. Het is zoals het is. Wel luistert het nauw qua kleding; bij te hoge hakken of een te korte rok voel ik me niet op mijn gemak. Ik kan heel blij worden als ik kleding draag die perfect past. Gelukkig weet ik inmiddels waar ik die vinden kan!

Ik ben Heleen en 1.86m

Zoals je ziet kom ik uit een familie van lange mensen. Ik vind mijn lengte mooi, maar benadruk dat zelden met hoge hakken. Mijn benen vangen al genoeg blikken. Ik vind het jammer dat er vaak gegrapt wordt als een vrouw groter is dan haar man. Ik denk dat we daar zelf aan meewerken als we als lange vrouw het gevoel hebben een langere man te moeten zoeken. Wij zijn meer dan onze lengte! En heus, er zijn mannen die zich niet geïntimideerd voelen. Mijn vriend bijvoorbeeld...

Ik ben Fransje en 1.84m

Ik heb mijn lengte nooit als vervelend ervaren, op de krappe beenruimte in bussen en vliegtuigen na, maar altijd geprobeerd mijn voordeel eruit te halen: als keeper in het hockey-team en als roeier in de Dames 8. Wat ook hielp was het feit dat mijn zussen en ik uit een lange familie komen en het als normaal beschouwen, andere mensen zijn gewoon klein!

Shoppinglinks: Longlady Jurk Jolinda, Jeans Faye, Longlady Shirt Tinie sparkle, Longlady Blazer Charly, Jeans Lauren, Only-m Shirt strik

Ik ben NORMA en 1.85m

Eigenlijk vind ik mijzelf helemaal niet zo lang. Ik merk dit pas als ik naast kleine mensen sta, of even ergens kleding wil passen. Maar gelukkig is er Longlady!

Wat ik irritant vind, is als mensen bij een eerste ontmoeting zoiets zeggen als: Jeetje wat ben jij lang! Standaard zeg ik dan: Jeetje wat bij jij klein :-)

Hoewel ik supertrots ben op mijn lange benen zijn ze wel altijd aanwezig, ook op momenten dat ik wat minder opvallend zou willen zijn. En ik ben nu eenmaal niet het type stilletjes in een hoekje wegkruipen!

Shoppinglinks: Jeans Mavi Sophie, Shirt Tony

Ik ben IRENE en 1.85m

Ik heb m’n lengte nooit als een probleem ervaren, maar de keuze in leuke jongens werd wel wat lastiger,

want ik wilde graag een man die langer is dan ik....

Uiteindelijk is het me gelukt er één te vinden, hij is zeker wel 1cm langer dan ik :-)

Hij is trouwens ook Longlady fan!

Shoppinglinks: Rok Rolinda

Ik ben YMIE en 1.83m

Ik heb niet zo'n probleem met mijn lengte. Zeker niet nu ik in Delft woon. Toen ik nog op de middelbare school in Steenwijk

zat vroeg ik me wel eens af waarom iedereen zo klein was. Mijn date tijdens het examen gala was een kop kleiner dan ik,

maar echt erg vond ik dat niet. Ik draag ook nu gewoon hakken. Maar soms, heel soms merk ik dat ik toch wel lang ben.

Zo paste ik afgelopen wintersport in Zwitserland niet onder de douche. Daar moet ik dan hard om lachen.

Shoppinglinks: Broek NanjaT-shirt Tinie

 

Vind jij het ook leuk jezelf te laten zien? En wil je meewerken aan ons thema Ik ben.....?

Stuur ons dan een emailtje --> info@longlady.nl