Wie zijn onze klanten?

 

Wij willen graag onze klanten laten zien, dus vind jij het leuk om jezelf als LongLady klant voor te stellen? Stuur dan een mailtje naar info@longlady.nl met als bijlage een foto van jezelf gekleed in LongLady kleding. Misschien leuk om een klein verhaaltje mee te mailen met jouw ervaringen....

Elke week zullen wij iemand selecteren en plaatsen op deze pagina. Zij ontvangt dan een kadobon EUR 25,=

 

Eveline


Ik ben Evelien, 1,81m lang. Long lady heb ik gevonden via mijn zus. Zij was zo enthousiast over de site en de kleding dat ik ook ben gaan kijken. 
Al lange tijd op zoek geweest naar een jurkje maar tot nu niet kunnen vinden (tenminste niet zoals die bedoeld is). Jurkjes die leuk over knie moeten vallen worden lekker pittig boven de knie. Leuk, maar niet altijd wat je zoekt. 
Deze jurk trok ik aan en hij zat meteen goed. Goed in de taille en goed van lengte bij de knie en de armen. Helemaal top!
De persoonlijke aandacht die je krijgt in de winkel vind ik heel bijzonder, die vind je niet overal toch?
Ik kom er zeker weer terug want dit wordt mijn vaste winkel, voor broeken en jurken sowieso.

Eveline draagt hier de Jurk Eliza zwart dessin

 

Elena

 

LongLady heb ik bij toeval gevonden via internet. In 2008 ben ik geemigreerd naar Griekenland. Ik kan bijna alles vinden wat mijn hartje begeert. Op een ding na: Kleding op lengte. Was dat met name voor broeken en blouses in Nederland al een probleem, hier in Griekenland met een gemiddelde lengte van gemiddeld 20 cm korter....! I do not need to say more!
Het is echt een verademing om modieuze kleding op lengte te kunnen kopen. Het zit zoveel mooier, comfortabeler en het geeft extra finesse. Omdat ik in het buitenland woon kan ik gelukkig bij LongLady altijd terecht voor schriftelijk advies. En soms bestel ik alleen op haar advies en laat ik hier e.e.a. aanpassen. Ik word altijd fantastisch geholpen en als ik eens in Nederland ben dan doet Anita wat zij kan zodat ik in de showroom langs kan komen. Zulke klantgerichtheid is nog maar zeldzaam. Lang zijn we al en daarmee onderscheiden we ons en dan kunnen we het maar beter goed doen door jouw passende kleding te dragen! En voor alle andere dames die nog niet besteld hebben.... Doen! 


Marjan


Ik ben Marjan ik ben nog maar net klant van Longlady. Ik ben 1.86 meter. Online 1 broek besteld van Ltb. Ik was enthousiast over de site en nieuwsgierig wat er allemaal in de showroom was. 1 week geleden geweest en veel gepast en veel gekocht onder andere deze stoere jumpsuit. Hij zit heerlijk. De site ziet er goed en overzichtelijk uit, complimenten hoor. 


Irene


Ik ben Irene, een Longlady klant van het eerste uur! Toen ik hoorde over een kledingwebshop voor lange dames was ik gelijk enthousiast, want ik ben 1,85 meter. De afgelopen 5 jaar heb ik Longlady zien groeien van basiskleding naar modieuze en gevarieerde mode voor elke vrouw. Elk seizoen weer is er een nieuwe collectie op de webshop te krijgen.

Mijn kledingkast bestaat voor 90% uit Longlady kleding, o.a. broeken, heel veel jeans in diverse kleuren en modellen, shirts, sportkleding en blazers. De broeken zijn heerlijk lang en zitten in de taille ook perfect. De verhoudingen (schouder en taille) van blouses en blazers maken de pasvorm supervrouwelijk en geen te korte mouwen meer!

Mijn nieuwste aanwinst is het kanten jurkje dat je hier op de foto ziet. Het is gemaakt van stevig kant en is elastisch, dus sluit het perfect aan en is strijken niet nodig. Ik heb er al heel veel complimentjes over gekregen.

Ik bestel veel online bij Longlady, maar ik ga ook graag een paar keer per jaar naar de showroom, niet alleen omdat het daar gezellig is, maar je ziet toch weer meer, krijgt goede adviezen en je kan op je gemak van alles passen.

Ik spreek ook regelmatig lange dames aan en vertel ze over Longlady.

Om mijn verhaal niet al te lang te maken, stop ik er nu mee en zeg ik alleen nog: LONGLADY GA ZO DOOR!!