• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen en retourneren

Retourneren website bestelling
 
Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over een artikel. Dan kan je het/de artikel(en) voor eigen rekening naar ons terugsturen.

Voorwaarden retourneren
 

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd wanneer deze op de website besteld zijn en:

  • Aangemeld worden via de Retourpagina bij Mijn Account.
  • Binnen 14 dagen na ontvangstdatum teruggestuurd zijn. ! Let op, ontvangstdatum is de datum van 1e aanlevering thuis of afhaallocatie. Haal je je pakket te laat op dan loop je het risico niet op tijd te zijn met terugsturen.
  • De te retourneren/ruilen artikelen dienen in originele staat te zijn; dit wil zeggen onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en met aangehecht prijskaartje. Tevens verwachten wij van onze klanten dat ze de artikelen in oorspronkelijke staat aan ons retourneren dus netjes  opgevouwen in de originele verpakking, Wanneer de artikelen niet meer schoon zijn of door haren van bijv. huisdieren niet meer verkoopbaar zijn dan wordt het bedrag van stomerijkosten op het retourbedrag ingehouden.
  • Bovendien dienen de artikelen in een degelijke verpakking geretourneerd te worden. 


Je dient de artikelen op de volgende manier te retourneren:

  • Log in op Mijn account en ga links in de menubalk naar "Mijn bestellingen". Vind daar de bestelling waarvan je artikelen wilt retourneren en klik op "bekijken". Klik onderaan het besteloverzicht op "Artikelen retourneren".
  • Vul in het aantal, de retourreden en retouractie. Klik daarna op "Verstuur".
  • Leg het artikel en het retourformulier (rechter gedeelte van pakbon) in het pakket.
  • Geef je retourzending af bij een vervoerder naar keuze, laat het voldoende frankeren (eigen rekening) en bewaar je verzendbewijs.
 
Retour sturen

Retourneer je pakket door het adreslabel op het retourprocedureformulier uit te knippen en over de originele verzendsticker heen te plakken. Geef je pakket (voldoende gefrankeerd) af bij een vervoerder naar keuze.

Kosten voor retourneren zijn voor de klant.

Na ontvangst van je retour wordt de retour beoordeeld en gekeurd waarover je een mailtje ontvangt. Tevens wordt er een creditnota voor het (de) geretourneerde artikel(en) gemaakt en wordt deze creditnota via email aan je verzonden. 

!Ordergrootte na retour onder de €80,=? Dan worden de verzendkosten voor het heen sturen alsnog berekend via verrekening van de terugbetaling.


Ruilen

Wanneer je een artikel wilt ruilen voor een andere maat of artikel dan kan je op onze website een nieuwe bestelling plaatsen. 

Retourneren zonder je retour te hebben aangemeld of na retourtermijn
 
Wanneer je jouw retour niet aanmeld via de site of wij hebben de artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangsdatum (let op dit is datum 1e aanlevering aan huis of afhaalpunt) terugontvangen dan kunnen wij helaas geen geld teruggeven. Je ontvangt dan een tegoedbon voor het bedrag van de geretourneerde artikelen.
 
Terugbetalingen

Wanneer je een of meerdere artikelen geretourneerd hebt dan wordt het in ons magazijn gecontroleerd. Wanneer het bedrag van de bestelling na retouren onder de €80,- komt worden alsnog de verzendkosten conform verzendkostentabel in mindering gebracht. Je ontvangt een creditnota en bevestiging van retourafhandeling. Tegelijkertijd wordt het bedrag op je rekening teruggestort. Houd er rekening mee dat het terugstorten van bedragen een aantal werkdagen verwerkingstijd kost, wij vragen hiervoor je begrip.
 
Retourneren artikelen gekocht in de showroom
 
Artikelen gekocht in de showroom en die niet afgeprijsd zijn kunnen geruild worden binnen 7 dagen. Afgeprijsde artikelen gekocht in de showroom kunnen niet geretourneerd/teruggebracht worden.