• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bezorging

Verzendkosten

Verzendkosten...... het blijft een onderwerp van discussie. De grote webwinkels versturen enorm veel pakketten per jaar en kunnen veel lagere tarieven bedingen dan een kleine speciaalzaak zoals LongLady. Wij versturen namelijk veel minder pakketten per jaar en betalen de normale verzendtarieven. Daarom berekenen wij verzendkosten aangezien verzendkosten voor ons een enorme kostenpost is. Wij kunnen dit niet voor onze rekening nemen omdat dit een groot deel van de marge opsnoept. Het heen en terugzenden van 1 pakket kost namelijk € 13,90 bij PostNL, ook voor ons. Dit is, zoals bedacht kan worden, een enorm percentage van die marge. En een beetje marge hebben wij toch echt nodig om te kunnen bestaan en onze klanten de speciaal voor lange vrouwen gemaakte producten te kunnen blijven produceren cq verkopen.

De kosten voor bezorging van je pakket binnen Nederland is gratis wanneer je meer dan €80,= bestelt, want dan hebben wij wat meer marge om deze verzendkosten voor onze rekening te kunnen nemen. Worden er echter goederen retour gestuurd en kom je onder het orderbedrag van €80,= dan zijn wij genoodzaakt alsnog de verzendkosten in rekening te brengen.

Wil je op de verzendkosten besparen? Breng dan een bezoek aan onze Showroom!

Wanneer je besteling niet door de brievenbus past dan kan je zelf kiezen hoe je je pakket bezorgd wilt hebben.

Hieronder volgt een tabel met verzendkosten.

 

Land

Brievenbuspakje

< 2 kilogram

DHL

Huisadres

DHL

Parcelshop

PostNL

 

                                                                                                                
Nederland  1,95 4,00 3,50 -
België - 7,50 - -
Luxemburg - 11,95 - -
Duitsland - 6,95 - -
Frankrijk - - - 15,95
Spanje - - - 19,95
Portugal - - - 19,95
United Kingdom - - - 12,95
Ierland - - - 20,95
Denemarken - - - 16,95
Noorwegen - 46,95 - -
Zweden - - - 20,95
Finland - - - 20,95
Italië - - - 16,95
Griekenland - 27,95 - -
Hongarije - 14,95 - -
Bulgarije -   - - 24,95
Oostenrijk - 15,95 - -
Polen - 12,95 - -
Zwitserland  - 33,95 - -
Kroatië - 35,95 - -
Tsjechië - 15,95 - -
Overig Europa - - - -
 

Leveringstijden

Als je hebt besteld en betaald via Ideal kun je ervan uitgaan dat de bestelling binnen een aantal werkdagen in behandeling genomen wordt. Dit afhankelijk van de besteltijd, en -dag. Is er vrijdag na 12:00h besteld, dan betekent dit, dat je bestelling de eerstvolgende werkdag zijnde maandag in behandeling wordt genomen.
De doorlooptijd is gemiddeld 1-3 werkdagen tot het aan de vervoerder wordt overgedragen.

 

Leveringswijze

  ~

Een brievenbus pakje wordt verzonden met DPD.Bezorging persoonlijk aan de deur (met track & tracecode).
Mocht het voorkomen dat de pakketbezorger niemand thuis aantreft dan wordt het pakje bij de plaatselijke Parcelshop afgegeven.
Hij laat een schriftelijke mededeling voor je achter.

DHL Parcelshop: Ophalen van je pakket bij een door jou gekozen DHL afhaallocatie.

De track & trace informatie is vanaf ongeveer 8 uur na verzending zichtbaar.

  

Retourtermijn
 
! Houd rekening met het volgende. Ontvangstdatum is de datum van 1e aanlevering aan huis of aflevering op de afhaallocatie. Haal je je pakket te laat op, dan loop je het risico niet op tijd te zijn met terugsturen. Hier geldt namelijk een termijn voor van 14 dagen na datum 1e aanlevering van het pakket aan huis of afhaallocatie.

 
De door de klant gekozen transporteur dient een dienst te leveren namelijk levering van een pakket en die transporteur wordt hiervoor betaald. Op het moment dat de vervoerder het pakket heeft ingescand (dus ontvangen van LongLady) wordt er een track en tracemail aan de klant verstuurd. Vanaf dat moment is LongLady niet aansprakelijk voor het zoekraken of de verkeerde levering van het pakket.