Longlady winkel in Amersfoort gaat sluiten

 

LEEGVERKOOP   35% korting

 

Onze mooie winkel in Amersfoort sluit binnenkort haar deuren. Dit doen wij met pijn in ons hart! Maar helaas is gebleken dat de winkel niet rendabel is. Er zijn te weinig klanten buiten de omgeving van Amersfoort die de weg weten te vinden of willen vinden naar de winkel. Dit ondanks het feit Amersfoort zeer centraal gelegen is in Nederland.  Echter alleen van klanten uit Amersfoort en directe omgeving kunnen wij de winkel niet rendabel exploiteren.

 

Wij hebben drie jaar geleden enquete's gehouden onder onze klanten. 99% gaf aan dat ze graag een winkel van LongLady zouden bezoeken. Echter kleding voor lange vrouwen is een niche product. En gezien de daarbij horende omzet is het niet mogelijk om 10 winkels in Nederland te openen en bij iedereen in de buurt te zitten. Daarom hebben wij toendertijd gekozen voor Amersfoort omdat deze stad zeer centraal is gelegen in Nederland. Het blijkt echter dat het merendeel van de klanten toch de moeite niet neemt om er een half uurtje of een uurtje voor te rijden om de winkel te bezoeken. Men bestelt liever 20 items in de webshop om ze thuis te passen dan dat men naar winkel komt hebben wij ervaren.
Er is ook weleens gevraagd om ruimere openingstijden... In het begin waren wij open op koopavond (donderdag) en elke eerste zondag van de maand. Echter de bezoekersaantallen waren minimaal. En elke dag tot 20:00h open zijn zoals een supermarkt is ook niet mogelijk gezien de daarbij behorende personeelskosten.


Het aantal bestellingen via de website zijn daarentegen wederom gestegen waaruit wij de conclusie trekken dat de klant toch liever gaat voor gemak van bestellen via onze website.

De showroom  in Berkel en rodenrijs blijft wel gewoon open, zoals vermeld op onze website, zodat alle klanten nog steeds de mogelijkheid hebben om langs te komen om de collectie te komen bekijken/ te passen en aan te schaffen.

Wegens het sluiten van de winkel houden we


LEEGVERKOOP

Bij je bezoek aan de winkel in Amersfoort krijg je op de aanschaf van alle kleding die daar hangt*

35% korting

(jeans en jassen uitgesloten)

*alle kleding in de winkel in de daar nog beschikbare maten. Er kunnen geen andere maten, die nog wel via de website beschikbaar zijn, besteld worden met 35% korting.