FAQ

Als je hebt besteld en betaald via Ideal kun je ervan uitgaan dat de bestelling binnen een aantal werkdagen in behandeling genomen wordt. Dit afhankelijk van de besteltijd, en -dag. Is er vrijdag na 12:00h besteld, dan betekent dit, dat je bestelling de eerstvolgende werkdag zijnde maandag in behandeling wordt genomen.
De doorlooptijd is gemiddeld 1-3 werkdagen tot het aan de vervoerder wordt overgedragen.

Verzendkosten zijn een alsmaar stijgende kostenpost. Een deel ervan berekenen wij door aan klanten. Wij kiezen ervoor dit transparant te houden en verzendkosten niet te verwerken in de prijs van onze artikelen. Iemand die meerdere artikelen bestelt zou dan per saldo meer verzendkosten betalen dan iemand die 1 artikel bestelt en dat vinden wij niet terecht.

Wanneer je order groter is dan €125,= dan hebben wij meer marge zodat wij de kosten voor onze rekening kunnen nemen.

Bij een order > €125,= hebben wij wat meer marge om de verzendkosten wel op ons te nemen. Daarom zijn de verzendkosten gratis vanaf een ordergrootte vanaf €125,=

Retour aanmelden

Ga naar de Retourpagina. (Link voor in je browser: http://return.clicksit.com/shop/longlady-fashion)
Voer je email adres in en het ordernummer. Vervolgens krijg je een overzicht van de bestelde artikelen uit die order.
Vul in het aantal en klik op "Next"
Op de navolgende pagina kan je de retour reden kiezen.
Rond de retouraanmelding af.

Retour sturen

Knip het adreslabel, welke zich op het retourprocedureformulier (achterkant van de pakbon) bevindt, uit en plak over de originele verzendsticker heen.
Leg het artikel en de pakbon in het pakket.
Geef je pakket (voldoende gefrankeerd) af bij een vervoerder naar keuze.

Doordat de order onder de €125,= is gekomen, is de marge veel kleiner waardoor wij deze verzendkosten niet voor onze rekening kunnen nemen.

Ruilen betekent bij ons dat je een nieuwe bestelling plaatst voor het gewenste artikel.

Ja, je betaalt verzendkosten als je een nieuwe bestelling plaatst als die onder de €125,= is. De vervoerder dient ook opnieuw betaald te worden omdat ze wederom een dienst leveren die ze in rekening brengen.

Wanneer wij de retour binnen hebben wordt de creditnota opgemaakt en tegelijkertijd betalen wij het bedrag terug op de rekening waarmee je betaald hebt.

Helaas kan longwear nooit nabesteld worden. Er geldt op=op.

Op de checkout pagina vind je rechtsboven een veld waar je je kadobon- of kortingscode kunt invullen.

Longlady kleding heeft dezelfde breedtemaat als confectie maar is geheel in lengte aangepast. Bestel dus je normale confectiemaat.

Over het algemeen is je jeansmaat (zijnde een inchmaat, aangeduid met een ") jouw confectiemaat minus 10. Zit je tussen confectiemaat 40 en 42 in dan heb je meestal een maat 31".

Bij elke jeans staat een maattabel waarin je de afmetingen van de jeans plat gemeten per maat kan aflezen.