Stuur jij kleding die te lang is retour naar ons?

Stuur jij kleding die te lang is retour naar ons?

Er bestaan geen 10 lengtematen. Stel je eens voor dat er van 1 model jurk in 1 kleur 70 stuks in het rek hangen. Namelijk maat 34 tot en met maat 46 in 10 lengtematen. Niet te doen!

Daarom baseren wij de lengte op het gemiddelde van de lengte van lange vrouwen.

Onderstaand vind je een maxi jurk die de lengte heeft zoals normaal in de confectie. Voor ons lange vrouwen echt te kort!

 

Zouden wij de jurk op een vrouw van 1.80 baseren, zoals te zien in de afbeelding hieronder, dan kunnen vrouwen van 1.80 tot en met 1.85 hem aan, maar voor de langere vrouwen onder ons is hij echt te kort. 

 

Wij willen graag alle vrouwen tussen de 1.80 en langer aan een mooie jurk helpen. Dus baseren wij de lengte van de jurk op een lange vrouw van ca. 1.85
Ook voor de vrouw van 1.86 tot en met 1.94 is dit een maxi jurk die lang genoeg is.

Voor de vrouwen van 1.80 tot en met 1.85 is deze jurk (iets) te lang. Maar die hebben de mogelijkheid om hem dus op maat te laten maken, dus iets in te laten korten. Dat is iets wat heel veel vrouwen moeten laten doen, echter de lange vrouw is dit niet gewend en sturen vaak te lange kleding weer retour naar ons. Maar waarom niet net zoals sommige andere vrouwen korter laten maken? We moeten toch blij zijn dat iets eindelijk lang genoeg is? Want daar valt iets aan te doen, langer maken gaat gewoonweg niet.

 

Leave a comment